QUI SOC

Dra. M. Salomé Bolló Gasol

Doctora en Psicologia                                                                                                                                           Neuropsicòloga Clínica, Psicòloga Infantil i d’Adults, i Psicoterapèuta                                                                 Professora Facultat de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya

Doctora en Psicologia per la Universidad Nacional de Educación a Distancia, Màster en Formació Professional en Neuropsicologia (NNC) de la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Psicopatologia i Salut, i Postgrau en Teràpia cognitiu-conductual infantojuvenil de la UNED. Neuropsicòloga Clínica amb l’Acreditació Nacional i la del COPC i Psicoterapèuta acreditada COP-EFPA (Europsy Especialista en Psicoteràpia). Habilitada com a Psicòloga General Sanitària.  
Col·legiada al Col·legi Oficial de la Psicologia de Catalunya (COPC) des del 1997. Amplia experiència assistencial amb pacients neurològics i psiquiàtrics, treballant com psicòloga i neuropsicòloga tant en sanitat pública com privada, que ha complementat amb docència i recerca. Actualment és professora a Grau de Psicologia i al Màster Universitari de Psicologia Infantil i Juvenil de la UOC, activitat que combina amb recerca i amb l’avaluació i intervenció neuropsicològica i psicoterapèutica al Centre NEPSI, així com amb la realització de cursos dirigits a psicòlegs en institucions com el COPC. Ha format part com a secretaria de la primera Junta de la Secció de Neuropsicologia del COPC.

Comments are closed